fbpx
H

Cazare Brasov la Hanul Muresenilor

CAZARE | RESTAURANT | CENTRU CONFERINTE | SPA

31 iulie 2018

Hotel Brasov de 4 stele cu piscina interioara, 37 de camere

Cazare Brasov la Hanul Mureșenilor Hotel Brasov, Sacele de 4 stele. Singurul Complex Turistic de 4 stele cu piscina din Săcele, Brașov. Din Complexul Turistic fac parte sălile de restaurant deschise pentru A la Carte si evenimente sociale, nunti, botezuri, zile onomastice, conferite. Hotel clasificat la 4 stele cu 37 de camere:  6 Apartamente pe structura de garsoniera, 24 de camere Duble, 3 camere Single, 1 Penthouse cu 4 camere Duble Deluxe, living comun cu masa de ședințe, bar. Terasa pentru nunti in aer liber de aproximativ 200 persoane, cu bar, ring de dans, loc de joaca. Terasa pentru cine corporate, grupuri, cu foc de tabara, si preparate la protap, ceaun.

Cauti cazare Brasov? Receptia deschisa 24/24h va sta la dispozitie solicitariilor dumneavoastra de  oferte personalizate de cazare pentru grupuri si familii. Va puteti caza la hotel cu familia sau cu prieteni bucurandu-va de intimitate, relaxare, servicii. Sunt acceptate toate modalitatiile de plata: plata cu tichete de vacanta Sodexo, EdenRed, Cheque Dejeuner, plata cu cardul, plata cash, note cont hotel pe camera, plata virament in cazul incheieri unui contract.

Principalele obiective turistice de vizitat in Brasov: Piata Sfatului ~ 30 minute, Biserica Neagra ~30 minute, Schei ~ 30 minute, Muzee Centrul Brasobului ~ 30 minute, Canionul 7 Scari ~ 15 minute, Poiana Brasov ~ 45 minute, Predeal ~ 35 minute, Sinaia ~ 45 minute, Partia de schi Poiana Brasov ~ 45 minute,

Hotelul Hanul Muresenilor Sacele, Brasov este singurul din Sacele care dispune si de piscina interioara cu apa incalzita ~ 26 grade, cu apa sarata. Aici se organizeaza diferite activitati: Aquagym, cursuri de inot pentru copii. Pentru informatii legate de programul de acces la piscina va rugam sa luati legatura cu Receptia hotelului.

Hanul Mureșenilor Hotel Brasov gazduieste anual evenimente corporate in cele doua sali de conferinte ce au o capacitate de ~ 60 respectiv 120 locuri. Salile se pot inchiria  separat.